Nom d'usuari o e-mail
Contrasenya
GremiCarn   >   Notícies   >   Consells i normativa en la fase de represa
26.06.2020
Consells i normativa en la fase de represa
Des del dijous 25 de juny, la regulació de la fase de represa ha posat punt final amb els límits d'aforaments marcats per percentatges als espais tancats i a l'aire lliure.

Amb el canvi de fase, s’han eliminat els aforments i com a norma general que s’ha de complir és la de la distància de seguretat entre persones. Aquesta és l’equivalent a una superfície de 2,5 metres quadrats per persona, és a dir, 1,5 metres de distància interpersonal.

A continuació, repassem repassem els canvis més rellevants i fem un recull de consells i recomanacions per seguir mantenint les mesures de seguretat i higiene a les carnisseries – xarcuteries:

 

Mesures d’higiene cal aplicar durant la fase de represa:

  • Rentar-se les mans amb freqüència.
  • Tapar-se la boca amb el colze en tossir.
  • Minimitzar els contactes socials diaris.
  • Mantenir la distància física interpersonal de seguretat.
  • Fer servir la mascareta quan no sigui possible mantenir la distància de seguretat.
  • Ventilar correctament els punts de venda.
  • Netejar i desinfectar totes les instal·lacions de forma regular.

 

Mesures d’aforament:

  • Ja no és obligatori mantenir la limitació d’aformant.
  • S’ha de complir la de la distància de seguretat entre persones (una superfície de 2,5 metres quadrats per persona, és a dir, 1,5 metres de distància interpersonal)
  • Es pot reduir la distància de seguretat sempre que:
    • S’utilitzi la mascareta.
    • No hi hagi aglomeracions o gran afluència de clients.
Pròxims cursos
X
Fes-te soci
Entra les teves dades i ens posarem en contacte amb tu amb la més brevetat possible

Agendad d'Autocontrol higiènic i sanitari
Concurs Botifarra d'Ou Artesana 2020
Central de Negociació de Compres
Escola Oficis de la Carn
Tots els drets reservats © GremiCarn 2019   |   política de privacitat