Nom d'usuari o e-mail
Contrasenya
GremiCarn   >   Notícies   >   Campanya sensibilització ambiental: La bossa, millor de roba
07.07.2019
Campanya sensibilització ambiental: La bossa, millor de roba
Aquesta és la primera acció que posem a la vostra disposició mitjançant el Servei de la Central de Negociació que la Federació ha posat en marxa.

Des de la Federació Catalana de Carnissers i Cansaladers – Xarcuters hem dissenyat un nou element de promoció de la marca Carnissers Xarcuters Catalunya, que els vostres clients ja tenen associada a les promocions del punt de venda i que desitgem que sigui un bon regal per a ells. Aquesta marca engloba a tot el col·lectiu i sota l’eslògan de Bo. Fresc. Local., volem donar-li un plus de qualitat i reconeixement als productes que surten dels establiments agremiats d’arreu de Catalunya.

Les bosses, segons la mostra que heu rebut a través de correu postal (i sense poder incloure cap element més), les podeu comprar al preu d’1,05€ + IVA. Que representa un estalvi mig de més del 40%.

El preu inclou els ports a l’adreça que de Catalunya digueu. La quantitat mínima de comanda és de 200 unitats, i es poden afegir trams de 100 unitats. Cada capsa de 200 unitats té un import de 210,00 + IVA, enfront de la mitja de mercat que serien uns 370,00 + IVA.

La primera comanda global dels socis interessats la tancarem el dia 16 de setembre i per formalitzar-la haureu d’omplir el formulari que trobareu al següent enllaç: www.carnissersixarcuters.cat/bossaroba.

Rebreu la vostra comanda durant la primera quinzena del mes de novembre.

Desitgem que us animeu a participar en aquesta iniciativa i que omplim els carrers amb la marca que ens representa a tots.

Tancada la primera comanda conjunta. Gràcies per la vostra participació.

X
Fes-te soci
Entra les teves dades i ens posarem en contacte amb tu amb la més brevetat possible

Campanya Botifarra d'Ou
Concurs Botifarra d'Ou Artesana 2020
Central de Negociació de Compres
Escola Oficis de la Carn
Tots els drets reservats © GremiCarn 2019   |   política de privacitat