Nom d'usuari o e-mail
Contrasenya
GremiCarn   >   Notícies   >   Agenda d’Autocontrol Sanitari
29.10.2019
Agenda d’Autocontrol Sanitari
Un any més des de GremiCarn s'ofereix una nova edició de l'Agenda d'Autocontrol pel pròxim 2020.

Tots els establiments alimentaris sense excepció, han d’assegurar que els aliments que manipulen, transformen, elaboren, comercialitzen o subministren, tinguin les màximes garanties higièniques i sanitàries. En aquest aspecte, la normativa vigent exigeix que tots els establiments (botigues incloses), implantin un sistema d’autocontrol basat en la metodologia d’anàlisi de perills i punts de control crítics (APPCC), en funció de la mida i de les manipulacions i procediments que es duguin a terme a l’establiment.

EDICIÓ IMPRESA:
Tots aquells socis interessats a tenir un exemplar imprès de l’agenda, han de reservar-la a través de les oficines gremials.

EDICIÓ DESCARREGABLE:
Totes aquelles persones que desitgin descarregar-se l’Agenda Autocontrol en format pdf de forma gratuïta ho podran fer en els pròxims dies.

X
Fes-te soci
Entra les teves dades i ens posarem en contacte amb tu amb la més brevetat possible

Curs Principis bàsics de carnisseria i elaboració de productes carnis - Mòdul 1
La bossa de Carnissers Xarcuters Catalunya
Agenda d'autocontrol higiènic i sanitari
Guanyadors Concurs Nacional de Llonganissa Tradicional
Tots els drets reservats © GremiCarn 2019   |   política de privacitat