Nom d'usuari o e-mail
Contrasenya
GremiCarn   >   Notícies
El dia del carnisser i xarcuter a MeatAttraction
El pròxim 17 de setembre, coincidint amb l'inici de la tercera edició del MeatAttraction, se celebrarà el Dia del Carnisser i Xarcuter amb activitats entre les que destaca la participació d'Anthony Puharich, CEO de Victor Churchill Butcher, considerada la millor carnisseria del món.
Informació sobre el brot de listeriosi
La Listeria monocytogenes te la capacitat de resistir les temperatures de refrigeració habituals per a la conservació dels aliments i inactivació dels microorganismes, i s’ha arribat en alguns caos a trobar-la en cambres a 0ºC.
03.09.2019
El dia del carnisser i xarcuter a MeatAttraction
El pròxim 17 de setembre, coincidint amb l'inici de la tercera edició del MeatAttraction, se celebrarà el Dia del Carnisser i Xarcuter amb activitats entre les que destaca la participació d'Anthony Puharich, CEO de Victor Churchill Butcher, considerada la millor carnisseria del món.
01.09.2019
Informació sobre el brot de listeriosi
La Listeria monocytogenes te la capacitat de resistir les temperatures de refrigeració habituals per a la conservació dels aliments i inactivació dels microorganismes, i s’ha arribat en alguns caos a trobar-la en cambres a 0ºC.
01.09.2019
Retail tour a Londres
Des del Gremi estem preparant un viatge professional pels dies 14 i 15 d'octubre a Londres.
25.08.2019
La Federació celebrarà la jornada tècnica ‘el futur de la carn’ a la fira Imeat
En aquesta segona edició, Carnissers Xarcuters Catalunya serà present a la fira com a col·laborador i a la vegada serà l’encarregat de realitzar la Jornada Tècnica.
07.07.2019
Campanya sensibilització ambiental: La bossa, millor de roba
Aquesta és la primera acció que posem a la vostra disposició mitjançant el Servei de la Central de Negociació que la Federació ha posat en marxa.
06.07.2019
Ja tenim disponible la Grossa de Nadal
No facis el numeret si després no trobes el teu numeret preferit!
04.07.2019
En marxa el 3er Concurs Nacional de Llonganissa Tradicional
Un any més la Confraria del Gras i el Magre i la Fundació Oficis de la Carn busquen la millor llonganissa tradicional del país
25.06.2019
Barcelona Comerç + Sostenible
GremiCarn és membre del programa Barcelona Comerç + Sostenible mitjançant la signatura del Compromís Ciutadà per la Sostenibilitat.
12.05.2019
Obligatorietat del Registre de la Jornada
Laboral Publicat, al BOE de 12 de març de 2019, el Reial decret llei 8/2019, de 8 de març, de mesures urgents de protecció social i de lluita contra la precarietat laboral a la jornada de treball.
12.03.2019
‘Ñam Ñam Academy’: nova campanya per fomentar el consum de carn de boví
Dirigida a grans i petits, l'objectiu és trencar tòpic i reivindicar que és una carn saludable
05.03.2019
Canvis en l’autorització de transport de carns en calent
05.03.2019
Ja estan disponibles els números per a la Grossa de Sant Jordi
La Grossa de Sant Jordi se celebrarà el proper 27 d’abril de 2019
05.03.2019
XIV Gran Trobada de la Confraria del Gras i el Magre
La trobada es farà el pròxim 24 de març a Tarragona
05.03.2019
Guanyadors 4t Concurs Nacional de Botifarra d’Ou Artesana
La cansaladeria Cal Noc de Moià i Can Vilada de Vic, guanyadors del Concurs Botifarra d’Ou Artesana 2019
X
Fes-te soci
Entra les teves dades i ens posarem en contacte amb tu amb la més brevetat possible

Retail tour a Londres
La bossa de Carnissers Xarcuters Catalunya
Agenda d'autocontrol higiènic i sanitari
Concurs Nacional de Llonganissa Tradicional
Tots els drets reservats © GremiCarn 2019   |   política de privacitat