Nom d'usuari o e-mail
Contrasenya
Les oficines gremials es troben tancades al públic. Us seguim atenent a través dels nostres correus electrònics
GremiCarn   >   Notícies
Covid-19: Carta del President de GremiCarn, Pròsper Puig
Benvolguts companys, Em dirigeixo a vosaltres per donar-vos les GRÀCIES en nom de la Junta Directiva, de l’equip de GremiCarn i en el meu en particular, per la vostra professionalitat i esperit de servei a la comunitat en aquests moments de tanta incertesa que ens toca viure per culpa de la Covid-19.
Covid-19: Recomanacions per al repartiment a domicili d’aliments
Mesures per a la contenció de la transmissió de COVID-19 durant el repartiment a domicili d’aliments. Informació creada a través d'informació facilitada per l'Agència Catalana de Seguretat Alimentària.
26.03.2020
Covid-19: Carta del President de GremiCarn, Pròsper Puig
Benvolguts companys, Em dirigeixo a vosaltres per donar-vos les GRÀCIES en nom de la Junta Directiva, de l’equip de GremiCarn i en el meu en particular, per la vostra professionalitat i esperit de servei a la comunitat en aquests moments de tanta incertesa que ens toca viure per culpa de la Covid-19.
26.03.2020
Covid-19: Recomanacions per al repartiment a domicili d’aliments
Mesures per a la contenció de la transmissió de COVID-19 durant el repartiment a domicili d’aliments. Informació creada a través d'informació facilitada per l'Agència Catalana de Seguretat Alimentària.
23.03.2020
Covid-19: Resum decret llei de mesures extraordinàries
Resum decret llei 8/2020 de 17 de març de mesures extraordinàries en relació al Covid-19
20.03.2020
Covid-19: Síntesi de matèries laborals de mesures urgents extraordinàries
Per a la seva millor lectura, hem fet una síntesi de les materies laborals de les mesures urgents extraordinàries per fer front a l'impacte econòmic i social del COVID-19.
17.03.2020
Covid-19: Preguntes freqüents del sector comerç
Et presentem aquesta guia per intentar resoldre les principals qüestions relacionades amb el comerç. Informació creada a través d'informació facilitada per Pimec.
17.03.2020
Covid-19: Mesures econòmiques
A continuació trobareu les mesures econòmiques de la Generalitat i de l'Estat
17.03.2020
Covid-19: Mesures de prevenció per al comerç especialitzat càrnic
He de portar mascareta? I si em quedo sense sabó desinfectant? Em poso guants? Et donem resposta a les preguntes més habituals, quant a la prevenció de l’extensió del coronavirus des del teu establiment. És responsabilitat de tots!
17.03.2020
Covid-19: Documents d’interès
A continuació trobareu Documents d'interès i de difusió sobre el Coronavirus
14.03.2020
Covid-19: Tanquem les oficines gremials al públic i es postposen els cursos de l’Escola
Seguint les mesures decretades per les autoritats sanitàries, s'han anulat els pròxims cursos de l'Escola Oficis de la Carn i s'ha establert el teletreball als treballadors del Gremi.
02.03.2020
Acolliment Alumnes en Pràctiques – Fundació Intermedia
GremiCarn i la Fundació Intermedia han signat un conveni per tal que les empreses agremiades puguin acollir alumnes en pràctiques a Barcelona, L’Hospitalet, Cornellà i Sant Feliu de Llobregat.
02.03.2020
Beques Mercabarna, ara també per a agremiats
Gràcies a l’acord assolit entre Mercabarna i GremiCarn, els agremiats poden beneficiar-se de les seves beques.
25.02.2020
GremiCarn a la Fira de la Botifarra de la Garriga
Des de GremiCarn juntament amb els carnissers-xarcuters de La Garriga hem preparat una jornada de visita a la Fira de la Botifarra La Garriga que se celebrarà el pròxim diumenge 8 de març.
18.02.2020
El talent femení s’imposa al Concurs Nacional de Botifarra d’Ou Artesana 2020
Els guanyadors del 5è Concurs Nacional de Botifarra d’Ou Artesana han estat Enric Rosell Gili d'Embotits d’Autor SL (Ordal-Subirats) en la categoria de botifarra d’ou tradicional; en la categoria de botifarra d’ou singular, Núria Querol Pocurull de Can Pocurull (Vilassar de Mar) i en la categoria de millor farcit de carnaval, la guanyadora ha estat Yolanda Preseguer Blanco de la Carnisseria-Cansaladeria La Perla (La Garriga). En la categoria de singular destaca la botifarra d'ou amb confit d’ànec, poma i ceba caramel·litzada.
06.02.2020
Ens reunim amb Ada Colau per expressar el nostre mal estar pel missatge negatiu que es dona de la carn en la seva Declaració d’emergència climàtica
En la seva Declaració d’emergència climàtica i que deriva en una reducció de carn en els menús infantils de les escoles que depenen d’aquest Ajuntament, explicant que així s’ajuda a reduir emissions de gasos amb efecte hivernacle.
X
Fes-te soci
Entra les teves dades i ens posarem en contacte amb tu amb la més brevetat possible

Agendad d'Autocontrol higiènic i sanitari
Concurs Botifarra d'Ou Artesana 2020
Central de Negociació de Compres
Escola Oficis de la Carn
Tots els drets reservats © GremiCarn 2019   |   política de privacitat