Nom d'usuari o e-mail
Contrasenya
GremiCarn   >   Formació   >   Sistemes de conservació de la carn
Curs presencial
Sistemes de conservació de la carn
Durant la sessió es tractarà la Conservació de la carn pel fred (Refrigeració. Congelació. Ultracongelació. Descongelació) i per la calor (Pasteurització i Esterilització. Conceptes)
Ponent: Josep Dolcet. Professor - coordinador de l’Escola dels Oficis de la Carn.
Preu: 50€ (socis) - 50€ (no socis)
Data:
4 de febrer
Horari:
16:00h a 20:00h
Lloc:
Escola Oficis de la Carn
C. Consell de Cent 80 - Barcelona
Inscriure's al curs
Sistemes de conservació de la carn
Data:
4 de febrer
Horari:
16:00h a 20:00h
Lloc:
Escola Oficis de la Carn
C. Consell de Cent 80 - Barcelona
Curs presencial

Sistemes de conservació de la carn

Durant la sessió es tractaran els següents temes:

Conservació de la carn pel fred: Refrigeració. Congelació. Ultracongelació. Descongelació.

Conservació de la carn per la calor: Pasteurització i Esterilització. Conceptes

 

Inscripció al curs
Sistemes de conservació de la carn
X
Fes-te soci
Entra les teves dades i ens posarem en contacte amb tu amb la més brevetat possible

Curs Principis bàsics de carnisseria i elaboració de productes carnis - Mòdul 1
La bossa de Carnissers Xarcuters Catalunya
Agenda d'autocontrol higiènic i sanitari
Nous cursos de l'Escola Oficis de la Carn
Tots els drets reservats © GremiCarn 2019   |   política de privacitat