Nom d'usuari o e-mail
Contrasenya
GremiCarn   >   Formació   >   Propietats de la carn: El color i la maduració
Curs presencial
Propietats de la carn: El color i la maduració
Durant la sessió es tractarà el color de la carn (causes, avaluació del color, alteracions i defestes d'aspecte...) i la maduració de la carn: (tipus i efectes, factors, característiques sensorials...)
Ponent: Núria Panella. Doctora en Qualitat de la Carn.
Preu: 50€ (socis) - 50€ (no socis)
Data:
20 de gener
Horari:
16:00h a 20:00h
Lloc:
Escola Oficis de la Carn
C. Consell de Cent 80 - Barcelona
Inscriure's al curs
Propietats de la carn: El color i la maduració
Data:
20 de gener
Horari:
16:00h a 20:00h
Lloc:
Escola Oficis de la Carn
C. Consell de Cent 80 - Barcelona
Curs presencial

Propietats de la carn: El color i la maduració

Durant la sessió es tractaran els següents temes:

El color de la carn: origen i evolució durant la vida útil del producte; alteracions i defectes d’aspecte dels productes envasats: conèixer les causes per prevenir els problemes; avaluació del color amb diferents músculs.

La maduració de la carn: tipus i efectes. Factors que afecten la tendresa de la carn, maduració en sec i al buit: com es realitzen i com afecten la qualitat de la carn; efecte de la maduració sobre les característiques sensorials de la carn.

Inscripció al curs
Propietats de la carn: El color i la maduració
X
Fes-te soci
Entra les teves dades i ens posarem en contacte amb tu amb la més brevetat possible

Curs Principis bàsics de carnisseria i elaboració de productes carnis - Mòdul 1
La bossa de Carnissers Xarcuters Catalunya
Agenda d'autocontrol higiènic i sanitari
Nous cursos de l'Escola Oficis de la Carn
Tots els drets reservats © GremiCarn 2019   |   política de privacitat