Nom d'usuari o e-mail
Contrasenya
GremiCarn   >   Formació   >   Preparats de carn fresca. Classificació i tendències
Curs presencial
Preparats de carn fresca. Classificació i tendències
Durant el curs es treballarà l'elaboració de preparats de carn fresca de boví, oví, porcí, aviram i conill
Ponent: Yolanda Preseguer. Mestra Artesana Cansaladera-Xarcutera. Francesc Reina. Mestre Artesà Cansalader-Xarcuter.
Preu: 100€ (socis) - 100€ (no socis)
Data:
23 i 24 de març
Horari:
16:00h a 20:00h
Lloc:
Escola Oficis de la Carn
C. Consell de Cent 80 - Barcelona
Inscriure's al curs
Preparats de carn fresca. Classificació i tendències
Data:
23 i 24 de març
Horari:
16:00h a 20:00h
Lloc:
Escola Oficis de la Carn
C. Consell de Cent 80 - Barcelona
Curs presencial

Preparats de carn fresca. Classificació i tendències

Durant el curs es treballarà l’elaboració de preparats de carn fresca de boví, oví, porcí, aviram i conill

Inscripció al curs
Preparats de carn fresca. Classificació i tendències
X
Fes-te soci
Entra les teves dades i ens posarem en contacte amb tu amb la més brevetat possible

Curs Principis bàsics de carnisseria i elaboració de productes carnis - Mòdul 1
La bossa de Carnissers Xarcuters Catalunya
Agenda d'autocontrol higiènic i sanitari
Nous cursos de l'Escola Oficis de la Carn
Tots els drets reservats © GremiCarn 2019   |   política de privacitat