Nom d'usuari o e-mail
Contrasenya
GremiCarn   >   Formació   >   Microbiologia de la carn fresca i els preparats de carn
Curs presencial
Microbiologia de la carn fresca i els preparats de carn
Durant la sessió es tractaran els següents temes: Tipus de microorganismes. Microorganismes útils i microorganismes nocius. Factors de creixement microbià. Factors de contaminació. Higiene i manipulació. Criteris microbiològics de control.
Ponent: Margarita Garriga. Llicenciada en Ciències i Doctora en Veterinària.
Preu: 50€ (socis) - 50€ (no socis)
Data:
28 de gener
Horari:
16:00h a 20:00h
Lloc:
Escola Oficis de la Carn
C. Consell de Cent 80 - Barcelona
Inscriure's al curs
Microbiologia de la carn fresca i els preparats de carn
Data:
28 de gener
Horari:
16:00h a 20:00h
Lloc:
Escola Oficis de la Carn
C. Consell de Cent 80 - Barcelona
Curs presencial

Microbiologia de la carn fresca i els preparats de carn

Durant la sessió es tractaran els següents temes:

  • Tipus de microorganismes.
  • Microorganismes útils i microorganismes nocius.
  • Factors de creixement microbià.
  • Factors de contaminació. Higiene i manipulació.
  • Criteris microbiològics de control.
Inscripció al curs
Microbiologia de la carn fresca i els preparats de carn
X
Fes-te soci
Entra les teves dades i ens posarem en contacte amb tu amb la més brevetat possible

Curs Principis bàsics de carnisseria i elaboració de productes carnis - Mòdul 1
La bossa de Carnissers Xarcuters Catalunya
Agenda d'autocontrol higiènic i sanitari
Nous cursos de l'Escola Oficis de la Carn
Tots els drets reservats © GremiCarn 2019   |   política de privacitat