Nom d'usuari o e-mail
Contrasenya
GremiCarn   >   Formació   >   Legislació i Qualitat agroalimentària
Curs presencial
Legislació i Qualitat agroalimentària
Durant la sessió es tractaran els següents temes: Legislació general alimentària. Legislació específica del sector. L’Autocontrol i el sistema APPCC. Les bones pràctiques d’higiene.
Ponent: Josep Dolcet. Professor - coordinador de l’Escola dels Oficis de la Carn.
Preu: 50€ (socis) - 50€ (no socis)
Data:
10 de febrer
Horari:
16:00h a 20:00h
Lloc:
Escola Oficis de la Carn
C. Consell de Cent 80 - Barcelona
Inscriure's al curs
Legislació i Qualitat agroalimentària
Data:
10 de febrer
Horari:
16:00h a 20:00h
Lloc:
Escola Oficis de la Carn
C. Consell de Cent 80 - Barcelona
Curs presencial

Legislació i Qualitat agroalimentària

Durant la sessió es tractaran els següents temes:

  • Legislació general alimentària.
  • Legislació específica del sector.
  • L’Autocontrol i el sistema APPCC.
  • Les bones pràctiques d’higiene.
Inscripció al curs
Legislació i Qualitat agroalimentària
X
Fes-te soci
Entra les teves dades i ens posarem en contacte amb tu amb la més brevetat possible

Curs Principis bàsics de carnisseria i elaboració de productes carnis - Mòdul 1
La bossa de Carnissers Xarcuters Catalunya
Agenda d'autocontrol higiènic i sanitari
Nous cursos de l'Escola Oficis de la Carn
Tots els drets reservats © GremiCarn 2019   |   política de privacitat