Nom d'usuari o e-mail
Contrasenya
GremiCarn   >   Formació   >   La informació al consumidor i l’etiquetatge
Curs presencial
La informació al consumidor i l’etiquetatge
Durant la sessió es tractaran els següents temes: Requeriments obligatoris i voluntaris. Elaboració d’etiquetes. Etiquetatge de la carn fresca i els preparats de carn. Altres requeriments d’informació. La traçabilitat.
Ponent: Josep Dolcet. Professor - coordinador de l’Escola dels Oficis de la Carn.
Preu: 50€ (socis) - 50€ (no socis)
Data:
11 de febrer
Horari:
16:00h a 20:00h
Lloc:
Escola Oficis de la Carn
C. Consell de Cent 80 - Barcelona
Inscriure's al curs
La informació al consumidor i l’etiquetatge
Data:
11 de febrer
Horari:
16:00h a 20:00h
Lloc:
Escola Oficis de la Carn
C. Consell de Cent 80 - Barcelona
Curs presencial

La informació al consumidor i l’etiquetatge

Durant la sessió es tractaran els següents temes:

La informació al consumidor:

  • Requeriments obligatoris i voluntaris.
  • Elaboració d’etiquetes.
  • Etiquetatge de la carn fresca i els preparats de carn.
  • Altres requeriments d’informació.
  • La traçabilitat.
Inscripció al curs
La informació al consumidor i l’etiquetatge
X
Fes-te soci
Entra les teves dades i ens posarem en contacte amb tu amb la més brevetat possible

Curs Principis bàsics de carnisseria i elaboració de productes carnis - Mòdul 1
La bossa de Carnissers Xarcuters Catalunya
Agenda d'autocontrol higiènic i sanitari
Nous cursos de l'Escola Oficis de la Carn
Tots els drets reservats © GremiCarn 2019   |   política de privacitat