Nom d'usuari o e-mail
Contrasenya
Les oficines gremials es troben tancades al públic. Us seguim atenent a través dels nostres correus electrònics
GremiCarn   >   Formació   >   Gestió de carnisseries i escandalls
Curs presencial
Gestió de carnisseries i escandalls
De manera pràctica i aplicada es donaran les claus per treure el màxim rendiment del vostre negoci. Durant el curs es posarà llum a la feina que es fa dia rere dia i es proposaran canvis en el model de gestió a través d'eines eficients pels temps moderns que vivim.
Ponent: Agar. Serveis d’assessorament, gestió i formació alimentària.
Preu: 225 (socis) - 350 (no socis)
Data:
5 - 12 - 19 de maig
Horari:
16.00h. a 20.00h.
Lloc:
Escola Oficis de la Carn
C. Consell de Cent 80 - Barcelona
Inscriure's al curs
Gestió de carnisseries i escandalls
Data:
5 - 12 - 19 de maig
Horari:
16.00h. a 20.00h.
Lloc:
Escola Oficis de la Carn
C. Consell de Cent 80 - Barcelona
Curs presencial

Gestió de carnisseries i escandalls

Sobre el curs

Amb un curs teòric-pràctic es donaran les pautes per tal d’optimitzar al màxim el vostre negoci i saber en quin moment empresarial es troba cada alumne:

  • De manera molt pràctica, desenfadada i molt aplicada es donaran les claus per tal que es tregui el màxim rendiment del negoci.
  • Es posarà llum a la feina que es fa dia rere dia i es proposaran canvis al model de gestió que s’ha aplicat “tota la vida”, avui dia són necessàries eines eficients pels temps moderns en què ens movem.

Sessions

Primera sessió:
La gestió com a eina d’innovació, nocions bàsiques de gestió i de conceptes.
Quan em costa obrir el meu local? Quins són els costos de personal? Quin és el cost de producte versus ventes ( food-cost)? Quins són els meus marges de benefici, com ho faig per tancar el mes i saber el rendiment del meu negoci? Com puc implementar una eina senzilla i pràctica que sigui el “ volant” del meu negoci .

Segona sessió:
Els escandalls de producte (carn fresca, semielaborats i plats cuinats), com fixar preus de venta, anàlisi de venda (producte estrella, vaca gos i trencaclosques), producte…

Tercera sessió:
Classe pràctica: confecció d’escandalls de semielaborats i plats cuinats

Al finalitzar el curs s’entregarà:

  • Dossier formatiu.
  • Plantilla excel de quadre de comandament, de gestió i d’escandalls.
  • Plantilla d’escandalls
Inscripció al curs
Gestió de carnisseries i escandalls
X
Fes-te soci
Entra les teves dades i ens posarem en contacte amb tu amb la més brevetat possible

Agendad d'Autocontrol higiènic i sanitari
Concurs Botifarra d'Ou Artesana 2020
Central de Negociació de Compres
Escola Oficis de la Carn
Tots els drets reservats © GremiCarn 2019   |   política de privacitat