Nom d'usuari o e-mail
Contrasenya
GremiCarn   >   Formació   >   Especejament i preparació de carns: Porcí.
Curs presencial
Especejament i preparació de carns: Porcí.
Durant la sessió es tractaran els següents temes: Especejament i preparació de la carn de Porcí, classificació de les peces, presentació al taulell, utilitats culinàries o d’elaboració, i escandalls
Ponent: Albert Josep Puig. Artesà Carnisser-Xarcuter.
Preu: 100€ (socis) - 100€ (no socis)
Data:
A concretar
Horari:
16:00h a 20:00h
Lloc:
Fundació Oficis de la Carn - planta entresòl
C. Consell de Cent 80 - Barcelona
INSCRIURE'S A Curs presencial
Especejament i preparació de carns: Porcí.
Data:
A concretar
Horari:
16:00h a 20:00h
Lloc:
Escola Oficis de la Carn
C. Consell de Cent 80 - Barcelona
Curs presencial

Especejament i preparació de carns: Porcí.

Durant la sessió es tractaran els següents temes:

  • Especejament i preparació de la carn de Porcí.
  • Classificació de les peces.
  • Presentació al taulell.
  • Utilitats culinàries o d’elaboració.
  • Escandalls
INSCRIURE'S A Curs presencial
Especejament i preparació de carns: Porcí.
X
Fes-te soci
Entra les teves dades i ens posarem en contacte amb tu amb la més brevetat possible

Agendad d'Autocontrol higiènic i sanitari
Concurs Botifarra d'Ou Artesana 2020
Central de Negociació de Compres
Escola Oficis de la Carn
Tots els drets reservats © GremiCarn 2019   |   política de privacitat