Nom d'usuari o e-mail
Contrasenya
GremiCarn   >   Formació   >   Especejament i preparació de carns: Boví, el quart del davant
Curs presencial
Especejament i preparació de carns: Boví, el quart del davant
Duran la sessió es tractaran els següents temes: Especejament i preparació de la carn de Boví, classificació de les peces, presentació al taulell, utilitats culinàries o d’elaboració, i escandalls
Ponent: Vicenç Mor. Professor de l’Escola d’Oficis de la Carn.
Preu: 100€ (socis) - 100€ (no socis)
Data:
24 i 25 de febrer
Horari:
16:00h a 20:00h
Lloc:
Escola Oficis de la Carn
C. Consell de Cent 80 - Barcelona
Inscriure's al curs
Especejament i preparació de carns: Boví, el quart del davant
Data:
24 i 25 de febrer
Horari:
16:00h a 20:00h
Lloc:
Escola Oficis de la Carn
C. Consell de Cent 80 - Barcelona
Curs presencial

Especejament i preparació de carns: Boví, el quart del davant

Durant la sessió es tractaran els següents temes:

  • Especejament i preparació de la carn de Boví.
  • Classificació de les peces.
  • Presentació al taulell.
  • Utilitats culinàries o d’elaboració.
  • Escandalls
Inscripció al curs
Especejament i preparació de carns: Boví, el quart del davant
X
Fes-te soci
Entra les teves dades i ens posarem en contacte amb tu amb la més brevetat possible

Campanya Botifarra d'Ou
Concurs Botifarra d'Ou Artesana 2020
Central de Negociació de Compres
Escola Oficis de la Carn
Tots els drets reservats © GremiCarn 2019   |   política de privacitat