Nom d'usuari o e-mail
Contrasenya
GremiCarn   >   Formació   >   Especejament i preparació de carns: Boví, el quart del davant
Curs presencial
Especejament i preparació de carns: Boví, el quart del davant
Duran la sessió es tractaran els següents temes: Especejament i preparació de la carn de Boví, classificació de les peces, presentació al taulell, utilitats culinàries o d’elaboració, i escandalls
Ponent: Vicenç Mor. Professor de l’Escola d’Oficis de la Carn.
Preu: 100€ (socis) - 100€ (no socis)
Data:
24 i 25 de febrer
Horari:
16:00h a 20:00h
Lloc:
Escola Oficis de la Carn
C. Consell de Cent 80 - Barcelona
Inscriure's al curs
Especejament i preparació de carns: Boví, el quart del davant
Data:
24 i 25 de febrer
Horari:
16:00h a 20:00h
Lloc:
Escola Oficis de la Carn
C. Consell de Cent 80 - Barcelona
Curs presencial

Especejament i preparació de carns: Boví, el quart del davant

Durant la sessió es tractaran els següents temes:

  • Especejament i preparació de la carn de Boví.
  • Classificació de les peces.
  • Presentació al taulell.
  • Utilitats culinàries o d’elaboració.
  • Escandalls
Inscripció al curs
Especejament i preparació de carns: Boví, el quart del davant
X
Fes-te soci
Entra les teves dades i ens posarem en contacte amb tu amb la més brevetat possible

Curs Principis bàsics de carnisseria i elaboració de productes carnis - Mòdul 1
La bossa de Carnissers Xarcuters Catalunya
Agenda d'autocontrol higiènic i sanitari
Nous cursos de l'Escola Oficis de la Carn
Tots els drets reservats © GremiCarn 2019   |   política de privacitat