Nom d'usuari o e-mail
Contrasenya
GremiCarn   >   Formació   >   Els animals d’abastament. Classificació de Canals i de les carns
Curs presencial
Els animals d’abastament. Classificació de Canals i de les carns
Sessió on es tractarà: Espècies per producció de carn. Races i característiques de cadascuna d'elles. Obtenció. Influencia de la raça i de la categoria comercial sobre les característiques de la canal i la qualitat de la carn. Classificació de les canals de boví, oví, porcí i aviram.
Ponent: Vicenç Mor. Professor de l’Escola d’Oficis de la Carn. Gumersindo Villa. Llicenciat en Veterinària.
Preu: 50€ (socis) - 50€ (no socis)
Data:
3 de febrer
Horari:
16:00h a 20:00h
Lloc:
Escola Oficis de la Carn
C. Consell de Cent 80 - Barcelona
Inscriure's al curs
Els animals d’abastament. Classificació de Canals i de les carns
Data:
3 de febrer
Horari:
16:00h a 20:00h
Lloc:
Escola Oficis de la Carn
C. Consell de Cent 80 - Barcelona
Curs presencial

Els animals d’abastament. Classificació de Canals i de les carns

Durant la sessió es tractaran els següents temes:

  • Espècies per producció de carn.
  • Races i característiques de cadascuna d’elles.
  • Obtenció.
  • Influencia de la raça i de la categoria comercial sobre les característiques de la canal i la qualitat de la carn.
  • Classificació de les canals de boví, oví, porcí i aviram.
Inscripció al curs
Els animals d’abastament. Classificació de Canals i de les carns
X
Fes-te soci
Entra les teves dades i ens posarem en contacte amb tu amb la més brevetat possible

Curs Principis bàsics de carnisseria i elaboració de productes carnis - Mòdul 1
La bossa de Carnissers Xarcuters Catalunya
Agenda d'autocontrol higiènic i sanitari
Nous cursos de l'Escola Oficis de la Carn
Tots els drets reservats © GremiCarn 2019   |   política de privacitat