Nom d'usuari o e-mail
Contrasenya
GremiCarn   >   Formació   >   Elaboració de precuinats amb productes de l’ànec: idees per als taulells de xarcuteria
Curs presencial
Elaboració de precuinats amb productes de l’ànec: idees per als taulells de xarcuteria
Taller teòric i pràctic d’elaborats a partir de productes de l’ànec. Des de patés, passant per canelons o elaboració de micuits, tot amb l'objectiu d'oferir nous productes pels vostres establiments
Ponent: Joaquim Mallafrè. Assessor gastronòmic de Rougié Sarlat.
Preu: Gratuït (socis)
Data:
28 d’octubre de 2019
Horari:
de 16.00 a 19.00 h
Lloc:
Escola Oficis de la Carn
C. Consell de Cent 80 - Barcelona
Elaboració de precuinats amb productes de l’ànec: idees per als taulells de xarcuteria
Data:
28 d’octubre de 2019
Horari:
de 16.00 a 19.00 h
Lloc:
Escola Oficis de la Carn
C. Consell de Cent 80 - Barcelona
Curs presencial

Elaboració de precuinats amb productes de l’ànec: idees per als taulells de xarcuteria

Taller de la mà d’en Joaquim Mallafrè, assessor gastronòmic de Rougié Sarlat, us presentem un taller teòric i pràctic d’elaborats a partir de productes de l’ànec.

Continguts de la Sessió:

  • Introducció Rougié: Qui som i què fem.
  • Elaboració, presentació i degustació de precuinats amb productes de l’ànec:
    • Patés
    • Tacos
    • Crestes
    • Canelons
    • Croquetes
    • Hamburgueses
    • Fantasies per Nadal (piruletes de foie, bombons, …)
  • Coneixement i treball del foie. Elaboració d’un micuit:

Característiques de qualitat del foie: la selecció del producte.

Preparació del foie per a la seva elaboració.

Elaboració del micuit.

Els assistents podran participar en l’elaboració d’algunes receptes que es faran al taller. Caldrà portar bata o davantal.

Inscripció al curs
Elaboració de precuinats amb productes de l’ànec: idees per als taulells de xarcuteria
DADES DE L'ALUMNE
Cognoms
Nom
NIF
Data de naixement (dd/mm/aaaa)
Adreça
Codi Postal
Població
Telèfon
Correu electrònic
DADES DE L'EMPRESA
Nom
CIF
Adreça
Codi Postal
Població
Telèfon
Correu electrònic
És associat de:

X
Fes-te soci
Entra les teves dades i ens posarem en contacte amb tu amb la més brevetat possible

Retail tour a Londres
La bossa de Carnissers Xarcuters Catalunya
Agenda d'autocontrol higiènic i sanitari
Concurs Nacional de Llonganissa Tradicional
Tots els drets reservats © GremiCarn 2019   |   política de privacitat