Nom d'usuari o e-mail
Contrasenya
GremiCarn   >   Formació   >   Curs manipulació d’aliments
Curs online
Curs manipulació d’aliments
S'ofereixen els coneixements adequats en relació amb els requisits d'higiene, els diferents agents i factors que poden contaminar i/o alterar els aliments i les repercussions, per tal de garantir que executen pràctiques segures i correctes.
Ponent:
Preu: 20 € (socis) - 30 € (no socis)
Data:
A la carta
Duració del curs:
A la carta
Inscriure's al curs
Curs manipulació d’aliments
Data:
A la carta
Duració del curs:
A la carta
Curs online

Curs manipulació d’aliments

Vàlid per a tot el personal relacionat amb el món de l’alimentació al detall i majorista. També vàlid per a tot tipus de repartidors i transportistes.

El curs està destinat a treballadors en el punt de venda de:

  • Carnisseria
  • Xarcuteria
  • Fruites i verdures
  • Peixateria
  • Forns i pastisseries
  • Manipuladors de Baix risc: xòfers, repartidors, reponedors…
  • Manipuladors d’Alt risc: cambrers, cuiners i ajudants de cuina de restaurants, bars, menjadors escolars, campaments d’estiu, càterings…

Atesa la bona acollida de la formació On-Line de Manipuladors del punt de venda, hem ampliat l’oferta amb nous mòduls:

  • Manipulador d’aliments punt de venda de Carnisseria: vàlid pel personal del món de la carnisseria al detall i a majorista, també vàlid pels xofers i repartidors de productes càrnics.
  • Manipulador d’aliments punt de venda de Xarcuteria: vàlid pel personal del món de la xarcuteria al detall i majorista, també vàlid pels xofers i repartidors de productes de xarcuteria.
  • Manipulador d’aliments de comerç i distribució (baix risc): vàlid pel personal reposador, caixers, transportistes i repartidors d’aliments.
  • Manipulador d’aliments d’hoteleria i restauració (alt risc): vàlid per a cuiners, ajudants de cuina i cambrers, tant en menjadors escolars, llars d’infants com hotels, restaurants i càtering.
  • Manipulador d’aliments de fruites i verdures: vàlid pel personal del món de la fruita i la verdura al detall i a majorista, també vàlid pels xofers i repartidors de fruita i verdura.
  • Manipulador d’aliments per a peixateries: vàlid pel personal del món de la peixateria al detall i a majorista, també vàlid pels xofers i repartidors de peix i marisc.
  • Manipualdors d’aliments per a forns i pastisseries: vàlid pel personal del món dels forns i pastisseries al detall i industrial, també vàlid pels xofers i repartidors de pa i pastisseria.

Quan us haguem enviat les dades d’accés, que rebreu per correu electrònic, ja podreu accedir a realitzar el curs clicant aquí

Inscripció al curs
Curs manipulació d’aliments
X
Fes-te soci
Entra les teves dades i ens posarem en contacte amb tu amb la més brevetat possible

Campanya Botifarra d'Ou
Concurs Botifarra d'Ou Artesana 2020
Central de Negociació de Compres
Escola Oficis de la Carn
Tots els drets reservats © GremiCarn 2019   |   política de privacitat