Nom d'usuari o e-mail
Contrasenya
GremiCarn   >   Formació   >   Característiques sensorials de la carn
Curs presencial
Característiques sensorials de la carn
Durant la sessió es tractaran els següents temes: Introducció a l’anàlisi sensorial. Proves per a la detecció de olors i gustos basics, entrenament per a l’avaluació de la textura. Característiques sensorials de la carn de boví, oví, porcí i aviram. Factors que influeixen en la qualitat sensorial i acceptabilitat de la carn.
Ponent: Anna Claret. Doctora en Tecnologia Alimentaria
Preu: 50€ (socis) - 50€ (no socis)
Data:
27 de gener
Horari:
16:00h a 20:00h
Lloc:
Escola Oficis de la Carn
C. Consell de Cent 80 - Barcelona
Inscriure's al curs
Característiques sensorials de la carn
Data:
27 de gener
Horari:
16:00h a 20:00h
Lloc:
Escola Oficis de la Carn
C. Consell de Cent 80 - Barcelona
Curs presencial

Característiques sensorials de la carn

Durant la sessió es tractaran els següents temes:

  • Introducció a l’anàlisi sensorial.
  • Proves per a la detecció de olors i gustos basics, entrenament per a l’avaluació de la textura.
  • Característiques sensorials de la carn de boví, oví, porcí i aviram.
  • Factors que influeixen en la qualitat sensorial i acceptabilitat de la carn.
Inscripció al curs
Característiques sensorials de la carn
X
Fes-te soci
Entra les teves dades i ens posarem en contacte amb tu amb la més brevetat possible

Curs Principis bàsics de carnisseria i elaboració de productes carnis - Mòdul 1
La bossa de Carnissers Xarcuters Catalunya
Agenda d'autocontrol higiènic i sanitari
Nous cursos de l'Escola Oficis de la Carn
Tots els drets reservats © GremiCarn 2019   |   política de privacitat