Nom d'usuari o e-mail
Contrasenya
GremiCarn   >   Formació
Curs presencial
PRINCIPIS BÀSICS DE CARNISSERIA I ELABORACIÓ DE PRODUCTES CARNIS / MÒDUL 1: EL TREBALL DE LA CARN FRESCA
Del 13 gener al 24 de març de 2020
4 hores (tarda)

13 de desembre: Data límit inscripcions
Mòdul que es centra en el coneixement de les característiques i propietats de les carns en general i en el seu especejament, presentació al taulell i al cuinat d’acord amb les necessitats del consumidor actual.
Preu: 490 € (socis) - 490 € (no socis)
CURSOS PRESENCIALS
Especejament i preparació de carns: Boví, el quart del davant
24 i 25 de febrer
16:00h a 20:00h
Duran la sessió es tractaran els següents temes: Especejament i preparació de la carn de Boví, classificació de les peces, presentació al taulell, utilitats culinàries o d’elaboració, i escandalls
Ponent: Vicenç Mor. Professor de l’Escola d’Oficis de la Carn.
presencial
no socis
100€
socis
100€
Especejament i preparació de carns: Boví, el quart del darrere
2 i 3 de març
16:00h a 20:00h
Duran la sessió es tractaran els següents temes: Especejament i preparació de la carn de Boví, classificació de les peces, presentació al taulell, utilitats culinàries o d’elaboració, i escandalls
Ponent: Vicenç Mor. Professor de l’Escola d’Oficis de la Carn.
presencial
no socis
100€
socis
100€
Especejament i preparació de carns: Oví
9 i 10 de març
16:00h a 20:00h
Durant la sessió es tractaran els següents temes: Especejament i preparació de la carn d'Oví, classificació de les peces, presentació al taulell, utilitats culinàries o d’elaboració, i escandalls
Ponent: Vicenç Mor. Professor de l’Escola d’Oficis de la Carn.
presencial
no socis
100€
socis
100€
Especejament i preparació de carns: Porcí.
16 i 17 de març
16:00h a 20:00h
Durant la sessió es tractaran els següents temes: Especejament i preparació de la carn de Porcí, classificació de les peces, presentació al taulell, utilitats culinàries o d’elaboració, i escandalls
Ponent: Albert Josep Puig. Artesà Carnisser-Xarcuter.
presencial
no socis
100€
socis
100€
Preparats de carn fresca. Classificació i tendències
23 i 24 de març
16:00h a 20:00h
Durant el curs es treballarà l'elaboració de preparats de carn fresca de boví, oví, porcí, aviram i conill
Ponent: Yolanda Preseguer. Mestra Artesana Cansaladera-Xarcutera. Francesc Reina. Mestre Artesà Cansalader-Xarcuter.
presencial
no socis
100€
socis
100€
CURSOS ONLINE
Curs manipulació d’aliments
A la carta
A la carta
S'ofereixen els coneixements adequats en relació amb els requisits d'higiene, els diferents agents i factors que poden contaminar i/o alterar els aliments i les repercussions, per tal de garantir que executen pràctiques segures i correctes.
Ponent.
online
no socis
30 €
socis
20 €
TOTS ELS CURSOS
Curs manipulació d’aliments
A la carta
A la carta
S'ofereixen els coneixements adequats en relació amb els requisits d'higiene, els diferents agents i factors que poden contaminar i/o alterar els aliments i les repercussions, per tal de garantir que executen pràctiques segures i correctes.
Ponent.
online
no socis
30 €
socis
20 €
Especejament i preparació de carns: Boví, el quart del davant
24 i 25 de febrer
16:00h a 20:00h
Duran la sessió es tractaran els següents temes: Especejament i preparació de la carn de Boví, classificació de les peces, presentació al taulell, utilitats culinàries o d’elaboració, i escandalls
Ponent. Vicenç Mor: Professor de l’Escola d’Oficis de la Carn.
presencial
no socis
100€
socis
100€
Especejament i preparació de carns: Boví, el quart del darrere
2 i 3 de març
16:00h a 20:00h
Duran la sessió es tractaran els següents temes: Especejament i preparació de la carn de Boví, classificació de les peces, presentació al taulell, utilitats culinàries o d’elaboració, i escandalls
Ponent. Vicenç Mor: Professor de l’Escola d’Oficis de la Carn.
presencial
no socis
100€
socis
100€
Especejament i preparació de carns: Oví
9 i 10 de març
16:00h a 20:00h
Durant la sessió es tractaran els següents temes: Especejament i preparació de la carn d'Oví, classificació de les peces, presentació al taulell, utilitats culinàries o d’elaboració, i escandalls
Ponent. Vicenç Mor: Professor de l’Escola d’Oficis de la Carn.
presencial
no socis
100€
socis
100€
Especejament i preparació de carns: Porcí.
16 i 17 de març
16:00h a 20:00h
Durant la sessió es tractaran els següents temes: Especejament i preparació de la carn de Porcí, classificació de les peces, presentació al taulell, utilitats culinàries o d’elaboració, i escandalls
Ponent. Albert Josep Puig: Artesà Carnisser-Xarcuter.
presencial
no socis
100€
socis
100€
Preparats de carn fresca. Classificació i tendències
23 i 24 de març
16:00h a 20:00h
Durant el curs es treballarà l'elaboració de preparats de carn fresca de boví, oví, porcí, aviram i conill
Ponent. Yolanda Preseguer: Mestra Artesana Cansaladera-Xarcutera. Francesc Reina: Mestre Artesà Cansalader-Xarcuter.
presencial
no socis
100€
socis
100€
X
Fes-te soci
Entra les teves dades i ens posarem en contacte amb tu amb la més brevetat possible

Campanya Botifarra d'Ou
Concurs Botifarra d'Ou Artesana 2020
Central de Negociació de Compres
Escola Oficis de la Carn
Tots els drets reservats © GremiCarn 2019   |   política de privacitat