Nom d'usuari o e-mail
Contrasenya
Les oficines gremials es troben tancades al públic. Us seguim atenent a través del telèfon gremial i correus electrònics
GremiCarn   >   Formació
Curs online
Com fer venda on line en el nostre comerç
4 de juny
16:00h - 18:00h
Durant la formació estudiarem els millor entorns digitals on vendre els nostres productes i apendrem a crear espais de venda en el nostre web?
Ponent: Anna Serrano.
Preu: 30 € (socis)
CURSOS ONLINE
Com fer venda on line en el nostre comerç
4 de juny
16:00h - 18:00h
Durant la formació estudiarem els millor entorns digitals on vendre els nostres productes i apendrem a crear espais de venda en el nostre web?
Ponent. Anna Serrano:
online
socis
30 €
Què és un Xatbot, com em pot ajudar en el meu nogoci?
11 de juny
16:00h - 18:00h
Apendrem que és un xatbot i els seus avantatges, com planificar la seva tasca i ens coneixerem com utilitzar el de Messenger i Telegram.
Ponent. Albert Moreno:
online
socis
30 €
Curs manipulació d'aliments
A la carta
S'ofereixen els coneixements adequats en relació amb els requisits d'higiene, els diferents agents i factors que poden contaminar i/o alterar els aliments i les repercussions, per tal de garantir que executen pràctiques segures i correctes.
ONLINE
no socis
30€
socis
20€
TOTS ELS CURSOS
Curs manipulació d’aliments
A la carta
A la carta
S'ofereixen els coneixements adequats en relació amb els requisits d'higiene, els diferents agents i factors que poden contaminar i/o alterar els aliments i les repercussions, per tal de garantir que executen pràctiques segures i correctes.
Ponent.
online
no socis
30 €
socis
20 €
Especejament i preparació de carns: Porcí.
A concretar
16:00h a 20:00h
Durant la sessió es tractaran els següents temes: Especejament i preparació de la carn de Porcí, classificació de les peces, presentació al taulell, utilitats culinàries o d’elaboració, i escandalls
Ponent. Albert Josep Puig: Artesà Carnisser-Xarcuter.
presencial
no socis
100€
socis
100€
Preparats de carn fresca. Classificació i tendències
A concretar
16:00h a 20:00h
Durant el curs es treballarà l'elaboració de preparats de carn fresca de boví, oví, porcí, aviram i conill
Ponent. Yolanda Preseguer: Mestra Artesana Cansaladera-Xarcutera. Francesc Reina: Mestre Artesà Cansalader-Xarcuter.
presencial
no socis
100€
socis
100€
Tècniques i aplicacions per al tractament culinari de la carn i els seus complements gastronònimcs
A concretar
16.00h. a 20.00h.
Treballarem els conceptes de cuina al buit, coccions a baixes temperatures, utilització de salmorres, escabetxat, tècniques de producció Raw (productes frescos), avinagrats, fumats, entre molts altres conceptes culinaris.
Ponent. Pep Nogué: Cuiner i Director de Gastronomia del CIB.(Cuiner i Director de Gastronomia del CIB) i equip docent del Culinary Institut of Barcelona. Lloc:
presencial
socis
100
Com fer venda on line en el nostre comerç
4 de juny
16:00h - 18:00h
Durant la formació estudiarem els millor entorns digitals on vendre els nostres productes i apendrem a crear espais de venda en el nostre web?
Ponent. Anna Serrano:
online
socis
30 €
Què és un Xatbot, com em pot ajudar en el meu nogoci?
11 de juny
16:00h - 18:00h
Apendrem que és un xatbot i els seus avantatges, com planificar la seva tasca i ens coneixerem com utilitzar el de Messenger i Telegram.
Ponent. Albert Moreno:
online
socis
30 €
X
Fes-te soci
Entra les teves dades i ens posarem en contacte amb tu amb la més brevetat possible

Agendad d'Autocontrol higiènic i sanitari
Concurs Botifarra d'Ou Artesana 2020
Central de Negociació de Compres
Escola Oficis de la Carn
Tots els drets reservats © GremiCarn 2019   |   política de privacitat