Nom d'usuari o e-mail
Contrasenya
GremiCarn   >   Formació
Curs presencial
PRINCIPIS BÀSICS DE CARNISSERIA I ELABORACIÓ DE PRODUCTES CARNIS / MÒDUL 1: EL TREBALL DE LA CARN FRESCA
Del 13 gener al 24 de març de 2020
4 hores (tarda)
Mòdul que es centra en el coneixement de les característiques i propietats de les carns en general i en el seu especejament, presentació al taulell i al cuinat d’acord amb les necessitats del consumidor actual.
Preu: 490 € (socis) - 490 € (no socis)
CURSOS PRESENCIALS
Elaboració de precuinats amb productes de l’ànec: idees per als taulells de xarcuteria
28 d’octubre de 2019
de 16.00 a 19.00 h
Taller teòric i pràctic d’elaborats a partir de productes de l’ànec. Des de patés, passant per canelons o elaboració de micuits, tot amb l'objectiu d'oferir nous productes pels vostres establiments
Ponent: Joaquim Mallafrè. Assessor gastronòmic de Rougié Sarlat.
presencial
socis
Gratuït
Lideratge d’equips: eines de comunicació efectiva
11 de novembre
16:00 a 20:00 h.
Generar harmonia i aconseguir un equip de treball motivat, productiu i eficaç és un dels desafiaments més importants en l’entorn empresarial i esdevé un dels reptes més grans d’un líder
Ponent: Raquel Aguilera. Family Business Solutions
presencial
no socis
40 €
socis
20 €
Gestió d’equips: Tècniques per treballar en equips multigeneracionals
12 de novembre de 2019
de 16:00 a 20:00 h
Aprendre a gestionar i conèixer les eines per treballar de forma eficaç i evitant els conflictes en equips multigeneracionals o empreses familiars.
Ponent: Raquel Aguilera. Family Business Solutions Ricard Agustín. Family Business Solutions
presencial
no socis
40,00€
socis
20,00 €
Principis bàsics de carnisseria i elaboració de productes carnis / Mòdul 1: EL TREBALL DE LA CARN FRESCA
Del 13 gener al 31 març de 2020
96h. 4 hores cada dilluns i dimarts a la tarda
Mòdul que es centra en el coneixement de les característiques i propietats de les carns en general i en el seu especejament, presentació al taulell i al cuinat d’acord amb les necessitats del consumidor actual.
Ponent: Investigadors de l’IRTA . Carnissers professionals amb gran experiència i creativitat. Tècnics especialistes, en nutrició, dietètica, seguretat alimentària.... Cuiners especialistes.
presencial
no socis
490 €
socis
490 €
CURSOS ONLINE
Curs manipulació d’aliments
A la carta
A la carta
S'ofereixen els coneixements adequats en relació amb els requisits d'higiene, els diferents agents i factors que poden contaminar i/o alterar els aliments i les repercussions, per tal de garantir que executen pràctiques segures i correctes.
Ponent.
online
no socis
30 €
socis
20 €
Soft Skills: Treball en equip
del 12 de setembre al 10 d'octubre
25 hores
Es treballarà l’habilitat per gestionar amb èxit el treball en equip
Ponent. El tutor és expert en la matèria del curs:
online
no socis
225 €
socis
225 €
Community Manager: Gestiona les xarxes socials de l’empresa
del 12 de setembre al 13 de desembre
90 hores.
Dominar les tècniques per a una bona gestió de les comunitats socials amb l'objectiu de fer-les més participatives i àmplies
Ponent. Mar Mampel: Experta en Social Media Management.
online
no socis
450 €
socis
450 €
Soft Skills: Lideratge
del 12 de setembre al 10 d'octubre
25 hores.
És treballarà l’habilitat del lideratge professional per afrontar entorns de treball que canvien contínuament
Ponent. El tutor és expert en la matèria del curs:
online
no socis
225 €
socis
225 €
Com negociar amb la banca (3ª Edició)
del 17 de setembre al 10 d'octubre
12 hores.
Adquirir nocions bàsiques i molt pràctiques per portar a terme unes bones negociacions amb les entitats financeres
Ponent. Josep Palmés: Consultor d'empreses en l'àmbit financer i docent.
online
no socis
150 €
socis
150 €
Comptabilitat general. Iniciació
del 25 de setembre al 22 de novembre
40 hores.
Conceptes bàsics relacionats amb el món de la comptablitat per a responsables de diferents àrees de l'empresa
Ponent. Anna Castellá: Diplomada en Ciències Empresarials i consultora.
online
no socis
295 €
socis
295 €
Concepte de botiga: Gestiona el punt de venda (2ª Edició)
2 d'octubre fins al 29 de novembre
40 hores.
Ajudar a l'empresari a preservar la seva marca i potenciar les seves vendes, i a l'empleat a gestionar la botiga per créixer.
Ponent. María Callis: Màster en Direcció i administració d'empreses per ESADE.
online
no socis
300 €
socis
300 €
Com mesurar la satisfacció del client (2ª Edició)
del 7 d'octubre fins el 5 de novembre
25 hores.
S'aprendran els coneixements i les tècniques per conèixer la visió del client
Ponent. Joan Perayre Quirant: Màster en Gestió d'Empreses per l’Institut Català de Tecnologia.
online
no socis
180 €
socis
180 €
Soft Skills: Mindfulness
del 7 d'octubre fins el 5 de novembre
25 hores.
Treballarem l’habilitat per gestionar la meditació mindfulness en el món professional i, d'aquesta forma, reduir els nivells d'ansietat
Ponent. El tutor és expert en la matèria del curs:
online
no socis
225 €
socis
225 €
Comptabilitat general. Nivell Perfeccionament
del 8 d'octubre al 5 de desembre
40 hores.
Nivell avançat de comptabilitat dirigit a empresaris, responsables d'administració o comptables
Ponent. Anna Castellá Cabeza: Diplomada en Ciències Empresarials i consultora.
online
no socis
295 €
socis
295 €
La responsabilitat social corporativa: com integrar-la en l’estratègia
del 15 d'octubre al 15 de desembre
70 hores.
Proporcionar capacitació per implantar una estratègia de negoci basada en la responsabilitat social empresarial
Ponent. El curs serà tutoritzat per un consultor.:
online
no socis
420 €
socis
420 €
Control del negoci. El quadre comandament integral
del 15 d'octubre al 20 de desembre
45 hores.
Dirigit a gerents i directius d'empreses que vulguin control el seu negoci de forma més eficaç
Ponent. Remigi Palmés: Llicenciat en Management internacional per ESMA.
online
no socis
385 €
socis
385 €
Soft Skills: Gestió de l’estrès
del 30 d'octubre al 28 de novembre
25 hores.
Treballarem l’habilitat per gestionar l’estrès professional a través de tècniques que podrem aplicar en el dia a dia
Ponent. El tutor és expert en la matèria del curs:
online
no socis
225 €
socis
225 €
Finances per a no financers
del 4 de novembre al 23 de desembre
40 hores.
Proporcionar els coneixements teòrics i sobretot pràctics necessaris per entendre els conceptes i la terminologia de les finances amb els quals podran prendre millors decisions
Ponent. Josep Palmés: Economista i Màster en finances per ESADE
online
no socis
295 €
socis
295 €
Gestió del canvi en l’organització
del 5 de novembre al 5 de desembre
30 hores.
Entendre els factors crítics que faciliten el canvi en l’organització i transformar-los en dinamitzadors positius
Ponent. Consultor sènior amb experiència: Consultor sènior amb experiència
online
no socis
225 €
socis
225 €
Tècniques comercials
del 5 de novembre al 4 de desembre
25 hores.
Actualitzar, afermar i dominar la presa de contacte amb els clients i l'oferiment dels productes i serveis de la seva empresa
Ponent. Xavier Guillamet: Consultor especialitzat en l'àmbit de la direcció comercial.
online
no socis
190 €
socis
190 €
L’Èxit Professional (2ª Edició)
del 6 de novembre al 16 de desembre
36 hores.
Facilitar pauses que dirigeixin la nostra vida amb passió i amb un propòsit: el de l'èxit personal i professional.
Ponent. María Callis: Doctorat en humanitats per la Universitat Abat Oliba CEU.
online
no socis
270 €
socis
270 €
Diagnosi financera per al comerç (3ª Edició)
de l'11 de novembre al 3 de desembre
12 hores.
Oferir als empresaris i empresàries del sector comerç / retail una auto-diagnosi que els permeti fer una fotografia ràpida de l’estat del seu negoci, des del punt de vista economicofinancera.
Ponent. Josep Palmés: Economista i Màster en finances per ESADE.
online
no socis
90 €
socis
90 €
Sistema 5’s d’ordre i neteja
del 12 de novembre al 5 de desembre
20 hores.
Millorar les condicions de treball, de seguretat, el clima laboral, la motivació del personal i l'eficiència, amb la qual cosa millorarà la qualitat, la productivitat i la competitivitat de l'empresa.
Ponent. Rafa Solé: Tècnic superior i auditor en Prevenció de Riscos laborals.
online
no socis
90 €
socis
90 €
TOTS ELS CURSOS
Curs manipulació d’aliments
A la carta
A la carta
S'ofereixen els coneixements adequats en relació amb els requisits d'higiene, els diferents agents i factors que poden contaminar i/o alterar els aliments i les repercussions, per tal de garantir que executen pràctiques segures i correctes.
Ponent.
online
no socis
30 €
socis
20 €
Soft Skills: Treball en equip
del 12 de setembre al 10 d'octubre
25 hores
Es treballarà l’habilitat per gestionar amb èxit el treball en equip
Ponent. El tutor és expert en la matèria del curs:
online
no socis
225 €
socis
225 €
Community Manager: Gestiona les xarxes socials de l’empresa
del 12 de setembre al 13 de desembre
90 hores.
Dominar les tècniques per a una bona gestió de les comunitats socials amb l'objectiu de fer-les més participatives i àmplies
Ponent. Mar Mampel: Experta en Social Media Management.
online
no socis
450 €
socis
450 €
Soft Skills: Lideratge
del 12 de setembre al 10 d'octubre
25 hores.
És treballarà l’habilitat del lideratge professional per afrontar entorns de treball que canvien contínuament
Ponent. El tutor és expert en la matèria del curs:
online
no socis
225 €
socis
225 €
Com negociar amb la banca (3ª Edició)
del 17 de setembre al 10 d'octubre
12 hores.
Adquirir nocions bàsiques i molt pràctiques per portar a terme unes bones negociacions amb les entitats financeres
Ponent. Josep Palmés: Consultor d'empreses en l'àmbit financer i docent.
online
no socis
150 €
socis
150 €
Comptabilitat general. Iniciació
del 25 de setembre al 22 de novembre
40 hores.
Conceptes bàsics relacionats amb el món de la comptablitat per a responsables de diferents àrees de l'empresa
Ponent. Anna Castellá: Diplomada en Ciències Empresarials i consultora.
online
no socis
295 €
socis
295 €
Concepte de botiga: Gestiona el punt de venda (2ª Edició)
2 d'octubre fins al 29 de novembre
40 hores.
Ajudar a l'empresari a preservar la seva marca i potenciar les seves vendes, i a l'empleat a gestionar la botiga per créixer.
Ponent. María Callis: Màster en Direcció i administració d'empreses per ESADE.
online
no socis
300 €
socis
300 €
Com mesurar la satisfacció del client (2ª Edició)
del 7 d'octubre fins el 5 de novembre
25 hores.
S'aprendran els coneixements i les tècniques per conèixer la visió del client
Ponent. Joan Perayre Quirant: Màster en Gestió d'Empreses per l’Institut Català de Tecnologia.
online
no socis
180 €
socis
180 €
Soft Skills: Mindfulness
del 7 d'octubre fins el 5 de novembre
25 hores.
Treballarem l’habilitat per gestionar la meditació mindfulness en el món professional i, d'aquesta forma, reduir els nivells d'ansietat
Ponent. El tutor és expert en la matèria del curs:
online
no socis
225 €
socis
225 €
Comptabilitat general. Nivell Perfeccionament
del 8 d'octubre al 5 de desembre
40 hores.
Nivell avançat de comptabilitat dirigit a empresaris, responsables d'administració o comptables
Ponent. Anna Castellá Cabeza: Diplomada en Ciències Empresarials i consultora.
online
no socis
295 €
socis
295 €
La responsabilitat social corporativa: com integrar-la en l’estratègia
del 15 d'octubre al 15 de desembre
70 hores.
Proporcionar capacitació per implantar una estratègia de negoci basada en la responsabilitat social empresarial
Ponent. El curs serà tutoritzat per un consultor.:
online
no socis
420 €
socis
420 €
Control del negoci. El quadre comandament integral
del 15 d'octubre al 20 de desembre
45 hores.
Dirigit a gerents i directius d'empreses que vulguin control el seu negoci de forma més eficaç
Ponent. Remigi Palmés: Llicenciat en Management internacional per ESMA.
online
no socis
385 €
socis
385 €
Elaboració de precuinats amb productes de l’ànec: idees per als taulells de xarcuteria
28 d’octubre de 2019
de 16.00 a 19.00 h
Taller teòric i pràctic d’elaborats a partir de productes de l’ànec. Des de patés, passant per canelons o elaboració de micuits, tot amb l'objectiu d'oferir nous productes pels vostres establiments
Ponent. Joaquim Mallafrè: Assessor gastronòmic de Rougié Sarlat.
presencial
socis
Gratuït
Soft Skills: Gestió de l’estrès
del 30 d'octubre al 28 de novembre
25 hores.
Treballarem l’habilitat per gestionar l’estrès professional a través de tècniques que podrem aplicar en el dia a dia
Ponent. El tutor és expert en la matèria del curs:
online
no socis
225 €
socis
225 €
Finances per a no financers
del 4 de novembre al 23 de desembre
40 hores.
Proporcionar els coneixements teòrics i sobretot pràctics necessaris per entendre els conceptes i la terminologia de les finances amb els quals podran prendre millors decisions
Ponent. Josep Palmés: Economista i Màster en finances per ESADE
online
no socis
295 €
socis
295 €
Gestió del canvi en l’organització
del 5 de novembre al 5 de desembre
30 hores.
Entendre els factors crítics que faciliten el canvi en l’organització i transformar-los en dinamitzadors positius
Ponent. Consultor sènior amb experiència: Consultor sènior amb experiència
online
no socis
225 €
socis
225 €
Tècniques comercials
del 5 de novembre al 4 de desembre
25 hores.
Actualitzar, afermar i dominar la presa de contacte amb els clients i l'oferiment dels productes i serveis de la seva empresa
Ponent. Xavier Guillamet: Consultor especialitzat en l'àmbit de la direcció comercial.
online
no socis
190 €
socis
190 €
L’Èxit Professional (2ª Edició)
del 6 de novembre al 16 de desembre
36 hores.
Facilitar pauses que dirigeixin la nostra vida amb passió i amb un propòsit: el de l'èxit personal i professional.
Ponent. María Callis: Doctorat en humanitats per la Universitat Abat Oliba CEU.
online
no socis
270 €
socis
270 €
Diagnosi financera per al comerç (3ª Edició)
de l'11 de novembre al 3 de desembre
12 hores.
Oferir als empresaris i empresàries del sector comerç / retail una auto-diagnosi que els permeti fer una fotografia ràpida de l’estat del seu negoci, des del punt de vista economicofinancera.
Ponent. Josep Palmés: Economista i Màster en finances per ESADE.
online
no socis
90 €
socis
90 €
Lideratge d’equips: eines de comunicació efectiva
11 de novembre
16:00 a 20:00 h.
Generar harmonia i aconseguir un equip de treball motivat, productiu i eficaç és un dels desafiaments més importants en l’entorn empresarial i esdevé un dels reptes més grans d’un líder
Ponent. Raquel Aguilera: Family Business Solutions
presencial
no socis
40 €
socis
20 €
Sistema 5’s d’ordre i neteja
del 12 de novembre al 5 de desembre
20 hores.
Millorar les condicions de treball, de seguretat, el clima laboral, la motivació del personal i l'eficiència, amb la qual cosa millorarà la qualitat, la productivitat i la competitivitat de l'empresa.
Ponent. Rafa Solé: Tècnic superior i auditor en Prevenció de Riscos laborals.
online
no socis
90 €
socis
90 €
Gestió d’equips: Tècniques per treballar en equips multigeneracionals
12 de novembre de 2019
de 16:00 a 20:00 h
Aprendre a gestionar i conèixer les eines per treballar de forma eficaç i evitant els conflictes en equips multigeneracionals o empreses familiars.
Ponent. Raquel Aguilera: Family Business Solutions Ricard Agustín: Family Business Solutions
presencial
no socis
40,00€
socis
20,00 €
Principis bàsics de carnisseria i elaboració de productes carnis / Mòdul 1: EL TREBALL DE LA CARN FRESCA
Del 13 gener al 31 març de 2020
96h. 4 hores cada dilluns i dimarts a la tarda
Mòdul que es centra en el coneixement de les característiques i propietats de les carns en general i en el seu especejament, presentació al taulell i al cuinat d’acord amb les necessitats del consumidor actual.
Ponent. Investigadors de l’IRTA : Carnissers professionals amb gran experiència i creativitat: Tècnics especialistes, en nutrició, dietètica, seguretat alimentària...: Cuiners especialistes:
presencial
no socis
490 €
socis
490 €
X
Fes-te soci
Entra les teves dades i ens posarem en contacte amb tu amb la més brevetat possible

Retail tour a Londres
La bossa de Carnissers Xarcuters Catalunya
Agenda d'autocontrol higiènic i sanitari
Concurs Nacional de Llonganissa Tradicional
Tots els drets reservats © GremiCarn 2019   |   política de privacitat