Nom d'usuari o e-mail
Contrasenya
GremiCarn   >   Formació
Curs presencial
PRINCIPIS BÀSICS DE CARNISSERIA I ELABORACIÓ DE PRODUCTES CARNIS / MÒDUL 1: EL TREBALL DE LA CARN FRESCA
Del 13 gener al 24 de març de 2020
4 hores (tarda)

13 de desembre: Data límit inscripcions
Mòdul que es centra en el coneixement de les característiques i propietats de les carns en general i en el seu especejament, presentació al taulell i al cuinat d’acord amb les necessitats del consumidor actual.
Preu: 490 € (socis) - 490 € (no socis)
CURSOS PRESENCIALS
Principis bàsics de carnisseria i elaboració de productes carnis / Mòdul 1: EL TREBALL DE LA CARN FRESCA
Del 13 gener al 31 març de 2020
96h. 4 hores cada dilluns i dimarts a la tarda
13 de desembre: Data límit inscripcions | Mòdul que es centra en el coneixement de les característiques i propietats de les carns en general i en el seu especejament, presentació al taulell i al cuinat d’acord amb les necessitats del consumidor actual.
Ponent: Investigadors de l’IRTA . Carnissers professionals amb gran experiència i creativitat. Tècnics especialistes, en nutrició, dietètica, seguretat alimentària.... Cuiners especialistes.
presencial
no socis
490 €
socis
490 €
CURSOS ONLINE
Curs manipulació d’aliments
A la carta
A la carta
S'ofereixen els coneixements adequats en relació amb els requisits d'higiene, els diferents agents i factors que poden contaminar i/o alterar els aliments i les repercussions, per tal de garantir que executen pràctiques segures i correctes.
Ponent.
online
no socis
30 €
socis
20 €
TOTS ELS CURSOS
Curs manipulació d’aliments
A la carta
A la carta
S'ofereixen els coneixements adequats en relació amb els requisits d'higiene, els diferents agents i factors que poden contaminar i/o alterar els aliments i les repercussions, per tal de garantir que executen pràctiques segures i correctes.
Ponent.
online
no socis
30 €
socis
20 €
Principis bàsics de carnisseria i elaboració de productes carnis / Mòdul 1: EL TREBALL DE LA CARN FRESCA
Del 13 gener al 31 març de 2020
96h. 4 hores cada dilluns i dimarts a la tarda
13 de desembre: Data límit inscripcions | Mòdul que es centra en el coneixement de les característiques i propietats de les carns en general i en el seu especejament, presentació al taulell i al cuinat d’acord amb les necessitats del consumidor actual.
Ponent. Investigadors de l’IRTA : Carnissers professionals amb gran experiència i creativitat: Tècnics especialistes, en nutrició, dietètica, seguretat alimentària...: Cuiners especialistes:
presencial
no socis
490 €
socis
490 €
X
Fes-te soci
Entra les teves dades i ens posarem en contacte amb tu amb la més brevetat possible

Curs Principis bàsics de carnisseria i elaboració de productes carnis - Mòdul 1
La bossa de Carnissers Xarcuters Catalunya
Agenda d'autocontrol higiènic i sanitari
Guanyadors Concurs Nacional de Llonganissa Tradicional
Tots els drets reservats © GremiCarn 2019   |   política de privacitat